SSUP ACADEMY
16129
page-template-default,page,page-id-16129,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

SSUP ACADEMY

Naast schrijven, vind ik het erg leuk om mijn ervaring en passie voor (persoonlijke) verhalen met jou te delen. Van ‘1 op 1’ schrijfhulp tot inspirerende en creatieve workshops waarbij je voor een dag in de huid van een journalist kruipt: ik nodig je graag uit bij mij aan tafel of schuif ook graag bij jou (en je collega’s) aan. Kijk hieronder voor de verschillende opties.

WORKSHOP VERHALEN VINDEN & VERTELLEN

Ik zie, ik zie wat jij straks ook ziet: heel veel mooie verhalen…

Op zoek naar inspiratie voor originele en creatieve content die je de komende tijd kunt gaan inzetten bij het profileren van jouw merk en business? Barst het in jouw organisatie van de mooie verhalen, maar vind je het lastig om ze op de juiste manier boven tafel te krijgen of ze op een prikkelende manier met de buitenwereld te delen? Schuif dan aan voor een creatieve content class. Een workshop waarbij ik je graag uitdaag om voor een dag in de huid van een journalist of razende reporter te duiken. Om op die manier naar jouw omgeving en jouw business te kijken en te zien welke verhalen er allemaal liggen (waar jij en je collega’s in alles dagelijkse drukte misschien wel aan voorbij gaat).

Aan de hand van creatieve en interactieve oefeningen ga je op deze dag vooral zelf aan de slag en op pad Op die manier zul je ervaren dat de mooiste verhalen overal en bij iedereen te vinden zijn …als je maar goed kijkt.Uiteraard heb ik een aantal handige tips voor je en deel ik mijn ervaringen, voorbeelden do’s & dont’s met je.

Wat?
Content class / Workshop van 1 dag

Waar?
‘SSUP studio, rechtstraat 30, Maastricht

Wie?
voor zelfstandige ondernemers, marketing- en communicatiemedewerkers

Wanneer?
De workshops vinden regelmatig plaats. De eerstvolgende staat gepland op donderdag 3 november 2022.

Kosten?
€265,- voor de hele dag, incl. lunch en persoonlijke feedback op het verhaal waar je na afloop zelf mee aan de slag gaat.

Goed om te weten: het doel van de workshop is dat je terugkeert naar je werkplek vol inspiratie voor nieuwe content ideeën en je met een andere en frisse blik kijkt naar jouw werkomgeving. Om het persoonlijk te houden met voldoende ruimte voor feedback en tijd voor elkaars verhalen, bestaat de groep uit maximaal 6 deelnemers.

1 OP 1 SCHRIJFHULP

Ik kan écht niet schrijven” O jawel hoor, ook jij … als je wilt tenminste…

Ben je zelf regelmatig in de weer met tekst en redactie en wil je graag leren om meer creatiever te schrijven? Schrijf je op dit moment nog niet veel, maar kriebelt het wel om meer te schrijven? Als schrijfhulp deel ik graag 1 op 1 mijn ervaringen, werkwijze en technieken met je. Met behulp van voorbeelden uit mijn eigen portfolio neem ik je mee in mijn aanpak, kijk met een blik van buitenaf naar jouw producties en werk graag samen met je aan een eigen verhaal of redactionele klus.

Hulp bij het schrijven, kan in verschillende vormen. Van een eenmalige korte sessie of hulp bij een specifieke klus tot meer structurele hulp en feedback gedurende een afgesproken periode. Laat me weten, waar je tegenaan loopt, dan kijken we samen naar een passende werkwijze.

Goed om te weten: Het is ook mogelijk om mijn schrijfhulp in te zetten voor een specifiek onderdeel, zoals bijvoorbeeld het afnemen en uitwerken van interviews, blogs of creatieve copy.

GASTDOCENT

Mijn ervaringen al schrijver en content producent delen voor de klas? Ja graag!

Ik kreeg de vraag vorig jaar voor het eerst en was direct enthousiast. Wat volgde was een vervanging van een paar maanden, mijn vuurdoop in het onderwijs, in het MBO voor de klas als docent ‘Creatief Schrijven’, ‘Podcast Maken’ en ‘PR Voorlichting’. Een heel tof, spannend en nieuw avontuur. Iets waar ik de komende tijd graag vervolg aan geef. Dus mocht je als docent op zoek zijn naar een creatieve aan- of invulling van een les, curriculum of programma, dan ga ik graag met je in gesprek om te kijken naar passende input, verhalen en materiaal. Uiteraard stem ik de les af op het niveau van de studenten en houd ik bij de invulling rekening met de behoefte aan voldoende (inter)actie.