SANNE ALS TROUWAMBTENAAR
16331
page-template-default,page,page-id-16331,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Ja! smooth & tasty. (1)

JA, IK WIL JULLIE TROUWEN

… en ben ook te boeken als zelfstandig trouwambtenaar!

Sunny South Up! Een zonnetje tijdens jullie trouwceremonie; dat wil je, daar hoopt stiekem iedereen op. Nietwaar? Letterlijk kan ik die garantie natuurlijk niet geven. Wat ik wel kan, is zorgen voor een ‘sunny note’ tijdens jullie trouwceremonie. Als zelfstandig trouwambtenaar duik ik namelijk met veel plezier in jullie liefdesverhaal en lever op die manier graag een bijdrage aan een lach, een traan en een onvergetelijk ‘Ja woord’ als aftrap van een waanzinnig mooie dag.

Van klein en intiem, buiten in het groen of zand, traditioneel of vooral ongedwongen met veel humor. Samen met jullie bespreek ik vooraf graag uitgebreid hoe jullie de ceremonie willen invullen. Met een absolute liefde voor persoonlijke verhalen, ga ik na een interview met jullie aan de slag om jullie verhaal op passende wijze uit te werken om het vervolgens tijdens de ceremonie met al jullie gasten te kunnen delen.

Dankzij een cursus tot zelfstandig trouwambtenaar via ‘De Hippe Trouwambtenaar’ ben ik helemaal op de hoogte van alle in’s & outs en kan jullie adviseren bij de juridische en organisatorische vragen die komen kijken bij het plannen van jullie ceremonie. Ik denk graag mee en zorg ervoor dat op de dag zelf alles aanwezig is en volgens de regels verloopt. Het enige dat jullie nog moeten doen, is ‘Ja’ zeggen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op via sanne@sunnysouthup.nl of 06-41044333.

Jullie verhaal verwerkt in jullie favoriete ‘lovesong’…
Raak! Mooie, emotionele, grappige en liefdevolle quotes en uitspraken die voorbij komen tijdens mijn (voor)gesprek met jullie, verwerkt in jullie favoriete nummer: hoor je hem al? Het zou zomaar eens voor een onvergetelijk moment kunnen zorgen tijdens ceremonie (traan en lach gegarandeerd!). En dat niet alleen, het is sowieso een uniek document om zelf te bewaren en zo nu en dan (samen) terug te luisteren.

Jullie verhaal met jullie (trouw)foto’s in ‘magazine style’…
Is het niet zonde om het verhaal dat ik schrijf over jullie alleen te gebruiken voor de ceremonie? Wat nou als ik na afloop samen met jullie fotograaf en een vormgever om tafel ga om het verhaal in combinatie met de trouwfoto’s te verwerken tot een mooi geheel; jullie eigen reportage / ‘lovestory’ (in magazine style bijvoorbeeld) om straks nog heel vaak doorheen te bladeren.