Time to Momo
163
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-163,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Time to momo Maastricht

Misschien ken je ze nog als de 100% stedengidsen van uitgeverij mo’media, inmiddels omgedoopt tot ‘Time to Momo’ cityguides. Die fijne, hippe en handige gidsen die je aan de hand van stadswandelingen langs leuke, lokale hotspots in de stad leiden. Naast fysieke gidsen heeft Time to Momo online inmiddels een platform (en apps) ontwikkeld waar je van jouw favoriete stad de meest actuele tips kunt vinden om te eten, drinken, slapen, shoppen en genieten. Voor Time to Momo Maastricht verzorgen wij als lokale redactie de content.

Time to momo Ardennen

Onlangs deden we ook de redactie voor de nieuwe Ardennen gids. Op afstand trokken we dit voorjaar samen met Wallonie Tourisme en Mo’media Uitgeverij dwars door de Ardennen. Van Luik tot Bouillon, van Namen tot Bastogne en alles wat daartussen ligt. Zo ontdekten we de mooiste natuurreservaten, groenste wouden en de beste Belgische biertjes (en bijbehorende brouwerijen), ruigste rivieren voor een raft en meest toffe plekken om te slapen in de natuur (en dat allemaal zó dichtbij). Deze trips, tips en nog veel meer vind je in deze nieuwe time to momo Ardennen reisgids die nu in de winkel ligt!

Category
Blog, Stadsgids