Time to Momo Limburg
16182
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16182,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Als lokale time to momo auteur schreef ik tussen 2013 en 2021 met veel plezier over Maastricht. In 2023 kwam daar een regiogids over de Ardennen bij en in 2022 volgde (eindelijk!) een eigen gids over Limburg. Samen met Uitgeverij mo’media verzamelde ik de leukste plekjes, hotspots, uitjes en (‘in de buurt’) tips. Van Noord tot Zuid, heel veel Heuvelland en als extra ook nog leuke tips voor een dagje over de grens in Luik, Aken of Hasselt.

Het resultaat: een gids vol met veel wandel-, fiets- en mountainbikeroutes (met kuitenbijters!), toffe musea, mural tours en tafelen met bier en wijn van eigen bodem. Overnachten in een schuur, hoeve of kasteel. En natuurlijk Maastricht, maar ook naar de nog wat ruwere en rauwe upcoming steden als Heerlen en Venlo naast historische dorpen met sfeervolle pleintjes als Thorn, Gulpen en Arcen. En ook: tot rust komen op je SUP plank op de Maas of tijdens een picknick in één van de nationale parken. Dat en nog zoveel meer. Met ook nog een aantal andere (bekende) Limburgse locals die hun favo-adressen met je delen. Leuk voor Limburgse locals en iedereen die van plan is een bezoek te brengen aan ..the sunny south!

Een preview van de gids vind je hier.

Category
Blog, Productie, Redactie, Stadsgids