SSUP CREATORS
15420
page-template-default,page,page-id-15420,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

SSUP CREATORS

Elk een eigen verhaal, een eigen specialisme en een eigen stijl. Samen op ons best. De ‘Sunny South Up Club’ bestaat uit een harde kern met content creators die wekelijks vanuit onze studio in Maastricht werken. Afhankelijk van de ‘skills’ die nodig zijn voor een opdracht, vliegen we de hulp in van andere creatievelingen (denk aan: fotografen, filmmakers, schrijvers e.a.) uit ons netwerk.

Sanne Tummers

Met een fascinatie voor ‘kijkjes achter de schermen en in het hoofd’ zoekt Sanne in haar content creaties naar de juiste combinatie en balans van journalistieke, redactionele insteek met, waar nodig, een pakkende commerciële touch. Want overal zit een verhaal en aan alles kleeft een persoonlijke ‘note’. En als je je boodschap op die manier vertelt en verpakt, dan leest en luistert dat een stuk prettiger. Je tekst of film krijgt dan de juiste lading, raakt en heeft meer impact. Zo denkt Sanne er althans over. Sanne begon als freelance tekstschrijver, verzamelde in de afgelopen tijd een fijne club van creatievelingen om zich heen. Samen je eigen ding doen is immers nog altijd het leukst. Als je het haar vraagt. “Ik houd ervan ‘when things come together’: De juiste mensen, het verhaal, het beeld en plaatje. Dat het klopt, dat het raakt. Die energie. Dan stuiter ik.”

Janneke Grolleman

Bedenkt, maakt en eet content. Ja, je leest het goed. Ze beweegt als een creatieve duizendpoot binnen Sunny South Up. Met haar frisse blik weet ze iedereen te verbazen. Af en toe springt ze voor de camera. Doet ze gewoon even. Maar, met een pen (lees: toetsenbord) in haar hand is ze toch wel op haar best. Tussen de bedrijven door showt ze graag haar barista kunsten aan haar collega’s. Maar haar liefde voor eten & drinken gaat verder dan het maken van een goede cappuccino. In de avond of in het weekend is ze altijd wel in een van de hotspots van Maastricht te vinden. Want ook voor haar eigen foodblog Foodies Maastricht schrijft ze. Met het zonnige zuiden is ze dus wel verbonden. Ze is inmiddels niet meer weg te slaan uit ‘The Sunny South’.

Oscar Keulen

Met één oog dicht is Oscar op zijn best. Met het andere oog tuurt hij 24/7 door de lens van zijn camera. Kortom, Oscar bekijkt het leven door zijn viewfinder… En dat is maar goed ook. Want elk shot is ‘raak’. Zijn jarenlange ervaring als cameraman en regisseur bij de Limburgse omroep L1 maakt hem een van de betere knapen in het vak. Keulen ademt video. En als hij niet met zijn camera in de weer is, vliegt hij met de drone…. Gelukkig houden zijn kids Lena & Otis hem met twee voeten op de grond.